Τροφικές Προκλήσεις στη Διάγνωση της Τροφικής Αλλεργίας

Η Δρ. Αιμιλία Βασιλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Διαιτολογίας-Διατροφής. Σπούδασε Διαιτολογία-Διατροφή και Ψυχολογία. Πραγματοποίησε τη Διδακτορική και τη Μεταδιδακτορική της Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε θέματα τροφικής αλλεργίας, στα πλαίσια των οποίων εργάστηκε σε ερευνητικά κέντρα της Αγγλίας (Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων) και της Ολλανδίας (Ερευνητικό Κέντρο Sanquin) και έγραψε το βιβλίο με τίτλο Οι Τροφικές Προκλήσεις στη Διάγνωση της Τροφικής Αλλεργίας. Έχει έκτοτε έντονο ερευνητικό και κλινικό έργο, τόσο στους τομείς της τροφικής αλλεργίας και των αλλεργικών παθήσεων, όσο και σε θέματα ρύθμισης βάρους με συνδυασμό δίαιτας και άσκησης, αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών, καθώς και πρόληψης μη-μεταδοτικών νοσημάτων μέσω της διατροφής, με σημαντικό αριθμό σχετικών επιστημονικών δημοσιεύσεων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το βιβλίο "Οι Τροφικές Προκλήσεις στη Διάγνωση της Τροφικής Αλλεργίας" συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Κλείσε Ραντεβού

    This will close in 29 seconds

      This will close in 29 seconds